Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoelaat word ik verwacht?

Ik verwacht je stipt op de tijd die je hebt geboekt. Zo kunnen we in alle rust op tijd aan de sessie/behandeling beginnen en deze in alle rust afronden.

Is er parkeergelegenheid?

Er zijn parkeerplaatsen voor en naast het pand.

Kan ik de afspraak nog annuleren?

Je kunt je afspraak max. 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Dit geldt zowel voor een afspraak bij de babyspa als voor een wellness behandeling. Je krijgt dan de mogelijkheid om de afspraak te verzetten. Je krijgt het geld niet terug. Annuleer je niet tijdig, of kom je niet op de afspraak zonder je af te melden, dan retourneer ik geen geld en kan de afspraak ook niet naar een ander moment worden verplaatst (maar ik weet dat noodgevallen & uitzonderingen kunnen voorkomen, ook aan deze kant).

Wat is de temperatuur van het water?

Tussen de 35 en 37 graden.

Hoeveel personen zijn toegestaan in de babyspa?

Er zijn 2 personen per baby toegestaan. Dit om ervoor te zorgen dat er niet teveel prikkels zijn.

Wordt het badje na iedere sessie gereinigd?

Het badje wordt na iedere sessie gereinigd met natuurlijke ontsmettingsmiddelen. Daarna wordt het badje wordt opnieuw gevuld met schoon- en chloorvrij water. 

Hoe bereid je je voor op een babyspa sessie?

Zorg dat je baby zijn of haar voeding heeft gehad ongeveer een half uur voor de sessie. Eventueel kom je wat eerder zodat je eerst nog kan voeden. Het fijnste is dat je baby vooraf ook nog heeft kunnen slapen. Dit zodat je baby voldoende uithoudingsvermogen heeft voor het floaten, het masseren. Het is intensief.

Wat neem je zelf mee naar de babyspa?

Kleding, luiers en eventueel voeding. Wasbare zwemluiers heb ik, evenals hydrofiele doeken, een bad cape en  massageolie.

Mag je foto's nemen tijdens de sessie?

Natuurlijk mag je foto’s en filmpjes nemen tijdens een hydrotherapiesessie. Leuk, want het is natuurlijk geweldig om mooie herinneringen op foto vast te leggen. Mocht je de foto’s op social media willen delen? Dan vind ik het leuk als je Liv Beilen tagt. Ik hou namelijk ook van mooie herinneringen.

Mag mijn baby komen met eczeem?

Tuurlijk! het water is schoon en chloorvrij en juist goed voor eczeem. Zelfs het masseren en de yoga kan met eczeem. Ook als de huid open of gebarsten is, ik heb hier speciale massagetechnieken voor.

Kan mijn baby een hele babyspa sessie van een uur volhouden?

Als je baby nog nooit gefloat heeft of gemasseerd is zal hij of zij geen uur volhouden. Er zijn allerlei manieren waarop je baby aangeeft dat het genoeg is geweest. Je baby kan onder andere gaan huilen. Echter zover wil ik het niet laten komen, ik let dan ook goed op de lichaamstaal. Dit betekend niet dat je baby het niet leuk vind, hij is dan op een gegeven moment moe. Het is intensief en daar houd ik rekening mee.

Maak hier een afspraak

× Kan ik je helpen?