Symphony of the cells

Ons hele lichaam is in balans. Alles werkt met elkaar samen als een goed klinkende symfonie. Met een moeilijk woord ook wel homeostase genoemd. Als het even wat minder gaat hebben we ons zelf genezend/herstellend vermogen om de balans weer terug te brengen.

Helaas is ons lichaam tegenwoordig niet vitaal genoeg meer om dit zonder hulp te kunnen. Stress, in de breedste zin van het woord, is hier de grootste boosdoener van. Symphony of the cells helpt en ondersteunt bij honderden gezondheidsuitdagingen.

Prijs: vanaf € 45,-

Wanneer kies je voor de Symphony of the cells en wanneer voor de AromaTouch?

Het verschil met de AromaTouch  is dat deze protocollen voor één specifiek probleem worden ingezet terwijl de AromaTouch het hele lichaam aanpakt.

De symphony of the cells kan je vergelijken met een systeem reset en de AromaTouch is een ontspannende massage techniek.

Hoe werkt de Symphony of the cells™

Bij deze massage techniek gebruik ik 18 unieke protocollen. Hierbij breng ik de pure essentiële oliën van doTERRA aan op de wervelkolom en voeten.

Elk protocol bestaat uit ongeveer 10 stappen. Hierbij breng ik per stap een andere olie aan. Bij de eerste stap breng ik doorgaans de olie aan op de schouders en onder de voeten. Daarna meestal op de wervelkolom en de voeten. Ook laat ik de cliënt de olie ruiken. Bij het vergeving protocol wordt er ook olie aangebracht op de hartstreek en bij de lever.

De bepaling van het protocol

Eerst zal ik een anamnese afnemen, een soort vraaggesprek. Op basis daarvan kijk ik welk protocol het beste toepasbaar is.

Als we samen het protocol hebben bepaald dan ga je op de massagetafel liggen en breng ik de oliën volgens het bepaalde protocol aan in de aangegeven stappen aan op de ruggengraat. Dit vanwege de vloeistof die door het ruggenmerg van en naar onze hersenen loopt. Deze is vaak vervuild en is de directe verbinding met ons zenuwstelsel en onze hersenen. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten waarna er ongeveer 10 tot 15 minuten wordt gerust.  In de meeste gevallen wordt een behandeling om de drie dagen uitgevoerd voor een week. In enkele gevallen is een week behandelen genoeg om het juiste effect te behalen. In andere gevallen (langdurige chronisch klachten) is een set van meerdere sessies nodig totdat de gewenste resultaten zijn bereikt. Tussen deze sets van behandelingen zit dan ongeveer twee á drie weken rust.

Welke protocollen kent de Symphony of the cells™

 •  Basis Protocol. Dit is een simpel protocol wat goed te gebruiken is bij kinderen of als onderhoud. Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en stress.  Andere klachten waarbij je dit protocol onder andere kan gebruiken zijn: buikpijn, oorpijn, griep, hoofdpijn, diarree, keelpijn.

 • Cardiovasculair protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het cardiovasculair systeem en ook op het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: angina, artherosclerose, cholesterol problemen, hoge en lage bloeddruk, diabetes, adervervetting.

 • Cellulair protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het cardiovasculair systeem en ook op het endocrien systeem (hormoon stelsel). Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: cystic fibrosis, sikkel cel anemie, dementie, Alzheimer, MS, Parkinson, depressie, fibromyalgie, Lime, lupus, auto-immuunziektes, Graves.

 • Cellulair protocol 2. Dit protocol heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het emotioneel- en limbisch ssystee, hart en bloedvaten en het spijsverteringsstelsel. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: hoge  bloeddruk, leververvetting, ALS, ziekte van Kahler, long oedeem, COPD, longontsteking, gordelroos, neurlgie, cardiomyopathie, lage bloeddruk.

 • Chi protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, de botten, spieren en ook het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: lage rugpijn, (reumatoïden) artritis, fibromyalgie, auto-immuunziektes, slappe spieren, griep, migraine, restless legs, scoliose.

 • Spijsvertering protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op de spijsvertering, het immuunsysteem, de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: candida, winderigheid, hepatitis, reflux, acne, allergieën, cellulitis, Cröhn, cysten, detoxifaicatie lever, pancreatitis, psoriasis, urineweg ontstekingen.

 • Mentaal protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op de emotie, het limbisch systeem, de hormoonhuishouding, de nieren en de longen. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: bipolaire ziektes, depressie, emotioneel trauma, paniek, insomnia, OCD, stress, Graves, diabetes, PMS, nier ziektes, geheugen verlies, epilepsie.

 • Vergeving protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op de emotie, het limbisch systeem, de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, het cardiovasculair systeem en ook op de circulatie. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: boosheid, haat, depressie, angst, emotioneel trauma, stress, OCD, boulimia, hoge bloeddruk, een gebroken hart, eenzaamheid, sinus infectie, hepatitis, zelf haat.

  Op de hartstreek en bij de lever wordt ook olie aangebracht, dat maakt dit protocol zo bijzonder. Het  haalt diepe emoties naar boven.

 • Hormoon in balans protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel, de emotie, het limbisch systeem, de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: ziekte van Addison, Cushing, endometriose, Graves, Hashimoto, menopauze, PMS, stress, rosacea, ADHD, maagkrampen, insomnia.

 • Infectie protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het spijsverteringstelsel,  de huid, haar en ook op de nagels. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: griep, streptokokken, malaria, lime, infecties, candida, parasieten, hepatitis, keelpijn, bacteriële en virale infecties.

 • Ontsteking protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en ook op het spijsverteringstelsel. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: rugklachten, neuropathie, meningitis, artritis, voetklachten, peesontsteking, fibromyalgie, dementie, lime, hernia, ontstekingen, migraine, prostaat.

 • Lymfatisch protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op de nieren, het spijsverteringstelsel, het immuunsysteem en ook op de longen. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: afvallen, cellulitis, Cushing, nierstenen, acne, diabetes, eczeem, gehoorproblemen, overgewicht, psoriasis.

 • Maxim protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het spijsverteringstelsel, het cardiovasculair systeem, de bloedsomloop en ook op de hormoonhuishouding. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: spijsverteringsklachten, lever problemen, allergieën, nier problemen, Lyme, parasieten, migraine, MS, nierstenen.

 • Neurologisch protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, de hormoonhuishouding, de emotie en ook op het limbisch systeem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: depressie, trauma’s, PTS, Alzheimer, MS, Parkinson, ADHD, autisme, Grave, hoofdpijn, geheugenverlies.

 • Botten protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het bewegingsapparaat, het immuunsysteem en ook op het spijsverteringsstelsel. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: gebroken botten, osteoporose, slijmbeursontsteking, reumatoïde artritis, aderverkalking.

 • Ademhaling protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op de ademhaling en ook op het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: astma, bronchitis, griep, sinus infectie, ademhaling problemen, keelpijn, COPD, verkoudheid.

 • Zintuigen protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, emotioneel en limbisch systeem, het endocriene systeem en het immuunsysteem. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn autisme, schizofrenie, epilepsie, MS, stemmingswisselingen, angsten, nieraandoeningen, artritis, syndroom van Angelman, vertraagde ontwikkeling.

 • Zonne protocol. Dit protocol heeft een positieve invloed op de hormoonhuishouding, de emotie, het limbisch systeem, het cardiovasculair systeem en ook op de bloedsomloop. Klachten waarbij je dit protocol o.a. kan gebruiken zijn: Addison, anorexia, diabetes, hoge bloeddruk, lage bloeddruk, zwakke spieren, osteoporose, stress, afvallen, depressie, lage energie.

Gun jezelf het beste, gun jezelf balans.

Maak hier een afspraak

× Kan ik je helpen?